Volang sjalen klar (den första)

När jag var i England nu under Julen så sprang jag på ett garn som ser ut som ett nät och som har blivit så poppis att sticka volangsjalar av. Så jag bestämde mig för att köpa ett nystan för att testa detta. Kvinnan som sålde mig garnet frågade om jag var van med detta garn och jag svarade nej, så hon tog tid att visa mig hur man stickar dessa volangsjalar med garnet. Himla snällt av henne. Så när vi kom hem till Sverige igen och jag frisknat till så gott jag kunde efter dunderförkylningen jag och min man drog på oss, så satte jag igång med denna Januari den 13:e och blev klar den 16:e, så det gick fort. Det skulle nog ha gått fortare om jag var friskare för jag orkade bara lite i taget, men rolig var den ej att göra, men här är den nu.

 

 

Här är garnnystanet som användes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.