Virkning och Stickning

Jag har under en bra tid nu suttit ast med min tröja som jag försöker mig på att sticka I garnet Crisp, och den skall dessutom stickas på tvären. Jag ger mig då på hopplösa fall när jag skall lära mig saker. Nåja, den har nu legat säkert en månad och jag kommer ej förbi I mönstret utan jag sitter fast, men min kära kompis från Grillby tog en titt på mönstret och klurade ut mitt problem och jag har nu kommit förbi tröskeln. Jag hoppas nu att jag klarar av denna tröja utan flera stopp, men det kommer säkert flera.

Den gula runda duken jag virkar på har krånglat lite för mig den med, men virkning hanterar jag utan några större problem så jag har tagit igenom de olika problemen genom dåligt skrivna mönster och den är över halvfärdig nu och jag är nöjd med den så här långt.

Jag hoppas få den klar under helgen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.