Tapetseringen klar i datarummet

Då var tapetseringen klar i datarummet och vi har bara de tre skåpdörrarna att måla och allt är då 100% klart. Det känns otroligt skönt att ha fått nya tapeter (våra tapeter) på väggarna här och nu är det bara hallen kvar på nedre plan och alla rum har nya tapeter. I februari skall trappans väggar tapetseras och det är ett stort jobb då det är högt itaket men det skall görar i 2-3 omgångar. En annan sak som är skönt med att ha datarummet på marknivå är att nu kan hundarna ligga i soffan hela dagarna och se mig, för förut så var de i sovrummet och kom in till mig lite nu och då för att kolla att jag fortfarande var där. De gav mig en puss och gick in i sovrummer igen.

Detta är vada jag ser från mitt skrivbord in till vardagsrummet. Som ni ser så kan nu hundarna se mig och jag dom när de ligger i Soffan.

Det nya året börjar bra Smile Hoppas det fortsätter i den stilen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.