Tankar

I gårkväll när jag låg i sängen, så började jag tänka på vad jag skulle börja sticka på efter att halsduken är klar, och kom på att även en massa UFOs poppade upp i skallen som bara ligger och väntar på att bli klara. Ju mer jag funderade på vad som ligger och väntar ju flera kom jag på. Himmel vad mycket påbörjat jag har  SUCK! Hur skall jag hinna med alla och vill jag göra alla klara? Saken är den att jag har några broderier som jag bara inte vill tänka på så jag misstänker att dom kommer att antingen säljas som de är till någon som vill göra klart dom, eller så repas det upp och jag tar hand om väven till något trevligare. Får se hur det blir.

Så vad har jag liggande? som jag kan komma ihåg utan att börja gå igenom alla skåp och lågor och kassar…

Stickningar: Pulsvärmare med pärlor, skrynkelstrumpor, Åkpåse.

Virkningar: Fönsterremsa. Jag vet att det ligger massor av olika dukar I olika storlekar och väntar sedan 20-30 år tillbaka och även några gardiner.

Broderier: Här är det många…. och jag har egna namn på dom. Katten på trappan, chickadees, stjärntecknet, bordsduk, fågelbordet, tre liggande rosor, Anno 2000, trädgårdsbänken. Tror det är alla.

Pärlarbeten: Här har jag några halsband och örhängen som legat sedan 1999.

Så! vad gör jag? Vet ej, men eftersom stickningen är en ny återupptagen hobby sedan 1985-1987 som jag nu denna gång äntligen tycks komma underfund med om hur den fungerar, så vill jag fortsätta med den så att jag kan träna upp mig.

Men jag har några saker innom stickningen som jag vill göra också, så som ett hundtäcke till ena hunden som är så frusen av sig och vintern står ju inför dörren nu. Strumpor vill jag sticka då jag äntligen lärt mig det och jag har två par till av de tre jag köpte som jag vill göra så jag ej glömmer hur man gör. Skulle gärna vilja testa att sticka med flätor och en online kompis har skickat mig ett mönster på ett par handledsvärmare hon gjort som flätmönstret bildar en uggla.

tankar, tankar….. nä! nu skall jag göra lunch till min man och fundera vidare vad jag bestämmer mig för att göra efter att halsduken är klar.

Tjingeling!

35031.gif

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.