Sliter med en tröja

Jag håller på och lär mig att sticka (igen) efter att mamma lärde mig detta 1985 då jag ville sticka en tröja. Jag klarade av att sticka två tröjor, ett par vantar och ett par sockor under många svordomar, skratt och glada tjut. Men sedan dess så har stickningen ledat I plastpåsar och jag har ej rört dom. Men nu har jag fått för mig att prova på det igen och har redan stickat en massa halsdukar I underbara garnet Crisp från Svarta Fåret. Några av dessa halsdukar har blivit sålda som julklappar och en födelsedags present. Jag har även stickat hals tuber till hundarna men nu ville jag göra en tröja till migsjälv och gav mig på en som skall stickas på Tvären!! Man stickar från ena ärmen till den andra!

Här är en bild på hur långt jag kommit (har kommit lite längre nu).

tvartrojan.jpg

Jag har ingen aning om denna kommer att bli användbar eller ej när den är klar, men det visar sig. Man måste ju prova innan man vet om man klarar av det eller ej

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.