Scrapbooking, en underbar hobby.

Scrapbooking är egentligen inget nytt för mig då jag dekorerade tavlor, böcker mm som liten med mina idoler på ungefär samma sätt som man nu gör med Scrapbooking. Skillnaden är att nu är man mer noga med vilken typ av pennor, lim mm man använder för att bevara sina bilder coh det är MYCKET dyrare än vad det var när man som liten tog vanligt lim och tejp och tuch eller bläckpennor och skrev. Nu när det har blivit en hobby så har jag nyligen återupptagit denna konst igen men är nu mer försiktig med papper mm än vad jag tidigare var och det är av den anledningen av att allt är så dyrt. Jag är nämligen rädd att förstöra sakerna som är så dyra. Så jag har så svårt att tillverka LOn på grund av den saken att jag är rädd att förstöra mina dyra papper eller dekorationer. SUCK! Den stora orsaken till detta är dessutom att jag är numera arbetslös och då behöver man pengarna till att betala räkningar och mat och det räcker knapt till det. Så det blir att snåla. Så jag har bara tre LOn tillverkade utöver några sidor i två album om mina marsvin.

 

 lollypop_lo007.jpg

 lo-stugan.jpg lo-uriahheep.jpg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.