Min mans första tröja klar!

Nu har jag satts på prov av min man som ville att jag skulle sticka honom en tröja och att han skulle betala allt gart till den. OK sade jag. Han valde mönster och betalade garnet som tillhörde. Jag satte igång i våras eller om det var i somras men den har legat lite ibland för semestrar eller saker jag vart tvungen att kolla upp innan jag vill gå vidare mm. Men nu ikväll så är den klar och han blev så glad och nöjd över den att han nu vill att jag skall sticka en till. Det syns på bilderna hur nöjd han är. Även jag vart nöjd för jag var lite orolig över att jag ej skulle klara av det. Mönstret till tröjan finns på Järbo Garns hemsida och garnet är Raggi (100% Ull).

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.