Min första pyttipanna är klar!

Då har även jag givit mig på denna sjal och jag hade stora problem i början då jag ser mig fortfarande som nybörjare. Men skam den som ger sig som en av mina on-line vänner skrev. Så jag repade upp så gott det gick men det blev att slita av garnet tre gånger innan jag fick till det och den största räddningen var faktiskt att byta stickor till addi cklick. Då gick det som en dans! Denna första skall till en vän i Nordirland som tack för att jag och min man fick stanna hos dom över en helg.

Här ligger den nu för blockning. Jag började på den, den 19:e Juli och blev klar den 28:e, så jag räknar med att nästa kommer att gå fortare nu när jag vet hur man gör och vilka stickor jag skall använda för den beroende på garn.

stPyttipanna.jpg

Garnet jag använde för denna är detta som jag köpte från en annan on-line vän.

IMG_4966_medium2.jpg

Allt garn gick ej åt så jag kan göra en till om jag vill.

Vill ni prova på att sticka den så finns mönstret här hos skaparinnan på bloggen Garnomera.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.