Lite på “G”

Som sagt, det händer ej så mycket nu när det är trädgården som tar all min tid och nu är det skördedags dessutom. Men! Lite har jag hunnit med i alla fall.

Jag håller på med att virka en fönsterremsa som skulle ha varit röd till kommande jul, men hade ej rött hemma så det blir en benvit istället. Nu ser jag att bilden jag vill visa finns på min bärbara dator på nedre våningen så jag kommer ej åt den just nu. hmmm. Inser nu att jag verkligen måste lära mig att använda Dropbox mera för dessa saker. En himla bra funktion på nätet och din egen dator. Har ni ej provat ännu så rekomenderar jag det Varmt!

 

FonsterremsaNaturvit.jpg

Jag har nu beställt rött virkgarn från Kicki i Bro så jag kommer att göra röda remsor inför julen.

Om ni kommer ihåg så virkade jag några gula runda dukar men nu har jag pressat två av tre så här är de nu. Här är den mindre, lätt och snabb att göra.

SAM_2568.jpg

Denna är mycket större och jag gillar vekligen mönstret so jag planerar att göra en vit och eventuellt en röd för julen. Först en bild på golvet med en CD skiva för att få ett “hum” om storleken.

SAM_2578.jpg

Och här på ett litet runt bord.

SAM_2582.jpg

Sedan så har jag påbörjat en stickad tröja till en av hundarna som är så frusen av sig och jag får nu hjälp av Kicki i Bro med denna och jag är så tacksam för detta, då jag är nybörjare innom stickningen.

Denna del (övre) är nu klar men min bild  är på min bärbara dator en trappa ned så jag kan bara vise denna just nu. Den kommer att bli varm under hans jacka i vinter. Den är stickad i Järbo Raggi Batik och det kommer att gå åt tre nystan för denna hund (Milo) på stickor 4,5. Hunden Milo får manikänga när den är klar

MilosHundtroja.jpg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.