Konfirmations tavl Äntligen klar.

 

emelieKonfirmation.jpg

Denna tavla har varit “In The Making” för många år och blev lidande av olika skäl. Den blev klar 2009 men samtidigt som min mamma dog så jag lade den åt sidan för vad som saknades nu var en ram till den.

Hela 2009 gick till min mammas bortgång och 2010 blev återhämtnings året och inte mycket hände. 2011 började jag komma på fötterna igen och började leta efter en passande ram till den men de var alla så himla dyra och som arbetslös så får man vara försiktig med sina slantar, så jag började leta på Tradera och loppisar  utan resultat då alla var fel storlek. Funderade på IKEA ramar som jag vet många använder men jag vill ej ha glas på mina och då blir monteringen svår, då inget finns på baksidan att spänna in motivet om. Jag började leta efter material för montering men då går det ej att få dit baksidan av ramarna så allt blev en ond cirkel. Så den blev liggande ett tag till, tills I år då Ateljé Margaretha plötsligt hade rea på sina ramar och då kunde jag få tag på ram för ett rimligt pris och nu kunde jag äntligen avsluta detta projekt och sända det till mottagaren på hennes födelsedag.

Hon blev mycket glad över den så nu kan jag andas ut och gå vidare med andra alster som ligger och väntar på mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.