Har handlat lite

Tjohooooooo! Vad glad jag är.
Min man och jag började röja i garaget i Söndags för att vi har flyttkartonger kvar som vi ej packat upp sedan vi flyttade hit 2005 och nu kommer hösten och prylar skall in i garaget för vintern. Så vi började röja och OJ vad vi slängde saker!!! Men vi hann ej med allt och vi (han) ville ju mysa lite framför TVn innan han skulle i säng och upp och jobba igen, så jag sade att jag fortsätter i morgon.
Så idag fortsatte jag trorts att vi båda hade en skit natt utan sömn av någon anledning, men jag satte igång och det tömdes kartong efer kartong tills min rygg sade STOPP! så jag gick upp och tog det lugnt resten av dagen. Så när min man kom hem och gick ned till garaget så vart han så glad och förvånad över att jag varit så duktig att han sade “Ta på dig jeansen så åker vi till Enköping så du får handla något för 200:- som du vill ha”. WOW! Jag hoppade fort ut joggingbrallorna och in i mina jeans med ett stort léende i hela ansiktet. Vi gick till bilen och iväg mot Enköping.

Gissa vart vi stannade ? Bokhandeln! För dom har en liten scraphörna och det tog inte lång tid innan ägarinnan såg mig och kom förbi mig och meddelade att hon hade nya scrapsaker som hon ej hunnit märka upp men som jag säkert skulle vara intresserad av. Hon gick och hämtade dom och gav dom till mig och gick vidare till kunden hon hjälpte och jag blev glad över att man blivit “stamkund och ö-känd” och att jag fick lov att titta på saker som ej var ute i butiken ännu. Jag blev så förtjust i det jag nu höll i handen som var i 5 olika färger att jag gick och frågade vad dom kostar, 35:-/st svarade hon. Jag tog alla 5. 
 

fonttagfront.jpg

Här är baksidorna.

fonttagback.jpg

One thought on “Har handlat lite

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.