Gott Nytt År 2011 !!!

Då var det 2011 och nyårsfirandet nästan över.

Vad gav 2010 mig? Inte mycket. Men lite possitiva saker hände, så som att jag blev tillfrågad om att vara med om att starta en trädgårdsförening i Järbo.

Jag fick en bil som jag faktiskt tyckte om då jag ej blev kompis med min nya Ford Mondeo, för jag saknar fortafande min Ford Mondeo Mark II Ghia I smaragd grön färg. Älskar den bilen och saknar den fortfarande. Den bilen jag nu bytte den emot var en FRANSK (jag vet) bil, en “Renault Kangoo”, Grön den med. Jag kommer ihåg när vi hämtade den från Köping och min man tog den ut för en prov körning, så sa jag till mig själv att det är inte en chans att jag kommer att köra Den bilen, utan att jag kommer att köra Mondo kombin istället (min mans bil). Så när vi skulle köra hem från Skara till Järbo så vägrade jag att köra hem den utan tog Mondeon istället. Väl hemma och någon dag efter så åkte vi in till Sandviken med den och jag blev förvånad över att den ej var så “bullrig” som jag hade trott och jag körde in till Sandviken med den och tyckte den var riktigt rolig att Köra. Vi åkte in till en bensin mack för att kolla luft trycket I däcken och när min man gick in till butiken så sade jag att han får köra hem. Men, när han var inne I butiken så tänkte jag att “Fasen heller” denna bil är ju rolig att köra, så jag bytte plats till förarsätet igen och fnittrade som ett litet barn när min man komm åter och såg att jag satt vid ratten igen. Denna bil är nu min!!

Jag reste till England igen efter 8 års väntan då jag ej haft råd då jag är arbetslös fortfarande.

Vi hittade ett trevligt par som hundvakt till våra hundar och som har två Whippets själva och dessutom bor nära oss.

Jag återupptog stickningen och märkte att jag kommer ihåf vad mamma lärde mig 1985. Jag sålde tre halsdukar som blev Julklappar.

Våran vän från Grillby som varit I Afghanistan kom hem välbehållen och vi var med på deras årliga Julmiddag som denna gång var I Solna på ett hotell I Haga, och jag badade I poolen!!!

Jag fick åter kontakt med en gammal kompis via Facebook som jag saknat sedan 1080.

Jag fick ej jobbet jag hade räknat med på Sandvik, men jag blev involverad I ett projekt istället som är I två år och heter “Hela Sverige ska leva” och jag skall ta hand om Järbo. Detta är lika skrämmande som spännande och jag hoppas detta kan leda till att jag kommer I kontakt med eventuella framtida arbetsgivare.

Så till sist, en önskan jag haft I många år, att få resa till Irland och Dublin. Min man och jag åkte dig för en konsert och föll pladask för stället. Så nu skall vi åter till Irland I sommar.

GOTT NYTT ÅR!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.