Farsdags kort till England

Det är Farsdag i England den 17:e Juni och min man bad mig att tillverka ett kort till hans far, och så satte jag igång med att söka idéer på internet. Jag hittade tillslut ett motiv som jag föll för och det var en stämpel som jag laddade ned och skrev ut som mall. Här är reslultatet.

fathers_day_card.jpg

Det lilla kortet som är nedstucken i fickan går att ta ur och läsa. Det är där själva hälsningen är skriven.

fathers_day_card_2007.jpg

Kan meddela nu efteråt att kortet blev så uppskattat att min mans far kommer att spara det.

One thought on “Farsdags kort till England

  1. Hej ! Jättefint farsdagskort… Tyckte det var en sån bra ide´så jag gjorde ett likadant…fast gjorde om det lite…. Får jag lägga in det på min blogg så kan du se det ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.