Det händer mycket nu

Nu händer det mycket på min hemmafront. För det första så är jag ej längre arbetslös!! Mina åtta år av hellvete är nu över och jag har fått ett jobb som webmaster och det är på ett 18 månaders kontrakt. Så nu har jag ej så mycket fritid längre till mina handarbeten, men jag klagar ej !

Så vad har jag gjort den senaste tiden mellan hostningarna och  nysnigarna? När det gäller stickningen så har jag efter volangsjalen, satt igång med att sticka en herr halsduk på tvären. Men jag fick problem och repade upp allt men det slutade att jag slet av den istället.  Var nog ej på bästa humör just då. Så jag blev tvungen att sända efter mera garner så jag kunde göra om den.

Så jag tog tag i broderierna istället och efter att sett en av mina vänner påbörjat en fantastisk tavla igen, för hon har redan broderat denna en gång och givit bort den så nu skall hon göra en till. Jag har sett denna i verkligheten när hon höll på med den och tro mig när jag säger att den är vacker! Denna bild är tagen av min vän.

Nu har  även jag kommit igång med denna men jag är ej lika snabb som min vän är. Men det roliga är att vi “peppar” varandra på Facebook. Men jag har kommit igång och den är rolig att göra och det är ju huvudsaken tycker jag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.