Det händer inte så mycket innom handarbetet nu…

Då sommaren är här I full sving, så tar trädgården och odlingen all min tid nu, så det blir ej så mycket handarbete nu. Men jag har påbörjat en liten duk som jag nu virkar I gult som kommer att passa fint I köket till påsk.

Den tvärstickade svart/vita Crisp tröjan har jag ett helsike med och vet ej om den kommer att bli klar då jag ej har någon I min närhet som kan hjälpa mig.

Jag har under flera omgångar de senaste veckorna försökt mig på att sticka strumpor men ger upp varje gång!! Orsaken är att det är tunt garn och strumpstickor 2,25, så det är ett himla pillrande och antingen så tappar jag maskor eller så trillar stickorna ut ur maskorna och jag får börja om hela tiden. Det slutar med att jag repar upp allt och slänger garnet I kassen igen.  BLÄÄÄÄÄ

 

Men jag har hunnit göra en härlig halsdukssnurra med garnet Maja som jag köpte av Kicki I Bro och mönstret hittade jag I hennes blogg  Här är jag med den och nöjd är jag. Kommer att bli varm och go nästa vinter.

MajaHalssnurra.jpg

1:a April så gjorde jag klar en annan rund halsduk I garnet Duo (Järbo) som jag visade här hängande runt en galje, så här är jag med den på mig.

DuoHalssnurra.jpg

Jag håller även på med att sticka en filt av remsor av restgarner från alla Crisp halsdukarna jag stickat så den kommer att ta en stund innan jag har tilläckligt med rämsor (halsdukar) så jag kan sy ihop dom till en filt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.