Broderier, en underbar avkoppling!

Jag broderade en del i mina unga tonår men virkade desto mer så det blev att broderierna blev liggande för virknålens framfart. Åren gick och olika intressen löste av varandra sedan 70-talet fram till 1999 när jag fick för mig att prova att brodera igen och se om jag glömt bort hur man gjorde och även att testa om intresset finns kvar för det. Så jag beställde en milleniumduk där man även skulle brodera med guldtråd (dumma mig) vilket kanske inte var en bra sak att ge sig inpå igen efter alla dessa år. Men skam den som ger sig. Jag satte gång och OJ vad roligt det var tills det var dags för guld tråden!! Varför beställde jag denna duk??? Jo!! den var vacker! Så jag kämpade vidare med den och efter att ha gjort ena kortsidan av mönstret så var det dags att göra samma mönster igen på andra sidan……… och den ligger fortfarande och väntar. Jag har gjort massor med andra alster sedan dess och dagen kommer nog när jag tar tag i den igen och avslutar duken.

Här är ena sidan klar och skall nu göra allt igen på andra sidan…….suck….

anno2000.jpg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.