Broderar en överaskning

Jag har efter många år äntligen återfått kontakten med min första styvfar och är hur glad som helst över det och det bästa är att han faktiskt ej bor så långt ifrån mig. Han bor i Strängnäs och jag i Grillby. Vi har redan träffats ett par gånger hemma hos oss eller hos honom och snart är han här igen med sambon och hunden Boss (en bamsing till schäfer). Han har tävlat med dessa hundar i en herrans massa år men har nu beslutat sig för att lägga av med det vid 64 års ålder, så han kan sin sak när det gäller hundar. Nåja, saken är den att jag nu broderar en liten överaskning till honom som nu är klar till 99%, så jag kan ej visa den ännu ifall han eller sambon får syn på den här. Men jag skall bara leta fram en färg bland mina broderitrådar då den tog slut som kom med mönstret och efter det skall jag tvätta den och pressa den innan den ramas in. Den skall då vara klar tills nästa gång de kommer över. :-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.