Baby byxor på gång

Nu håller jag på med att sticka ett par byxor för en bänks som skall komma i November. Garnet är Järbo Baby Pascal och färgen är som tröjan och skorna/tofflorna, Lime grönt och vitt. Tar detta som träning och börjar få snits på det hela och det är jätte kul. Önskar bara att jag tog upp stickningen tidigare för nu har jag missat så många år som jag kunde ha skapat massor med fint, men bättre sent än aldrig.
Efter byxorna så vill jag göra en halsduk för mössa har jag redan och då är hela setet klart 🙂

Här är bild på mössan som kan användas till vad som helst, men jag känner att jag borde göra en mössa i samma garn som allt annat så det blir att göra det med 🙂

20120924-175816.jpg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.